Vääna ja Kakumäe 4,5t kokku

Esmalt ühinen Reimsi sõnadega, et sellist suve pole veel enne nähtud, kus selline häda selle sõidutuulega on.  Haledaid tünne on saadud nii saartel, kui ka mitmel pool läänerannikul, mis tavaliselt pole alt vedanud.

Aga täna oli kauaoodatud mõnupäev. Kihelus hakkas kasvama juba 11 paiku, kui Vääna tõstis WSW tuule 8 meetrini. Teada tõde, et kui hing on rahuldamata, siis ei tule ka töövaimu ning laua taga lihtsalt istumine on mõttetu – seega plaan paika, et lõunasurf toimub Väänas.

Tiimist ühinesid esmalt RistoK ja Arpo, hiljem tuli tegelasi juurde. Kohale jõudes olid juba lohed peal ja läks 10,5-se rigamiseks ja mõnusat sõitu kujunes veits üle 2 tunni ja siis tööle tagasi.

Kuna aga vahepeal sõidunälg sõnulseletamatuks paisunud ja kes teab millal jälle saab, siis tekkis õhtul kange tahtmine “teine raks” veel panna :D 5 paiku kiiresti Kakumäele ja 2,5 tunniks isegi jagus täitsa korralikku sahinat.

Sai hea harjutuspäeva ja erinevaid vigureid tambitud ja lohet vastu vett raiutud, korra muidugi lendas Väänas ka lohe müstiliselt leashi küljest minema. Vana hea PatLove kahjuks nii ribadeks, et sai ostetud paljureklaamitud Lenteni Mysticu HP-leash (on jah müstiline teine!?). Kummardus Kristiinile, kes lennumasina kinni sai enne kui see põõsastesse oleks oma tee seadnud :)

PS! Sidorofid muidugi kaarutasid Kakukal oma madratsitega ujumistsoonis laste vahel – palju õnne kaader ikka! Ise üks neist eelnevalt ka koolitas uusi õpilasi – hea eeskuju tulevastele põlvedele.

One thought on “Vääna ja Kakumäe 4,5t kokku