Harilaiul punkarite surf!!!

Laupäeva hommikul enne kella seitset äratus, asjad kokku ja Saaremaa poole teele. Prognoos  selline, et puhub ja sajab. Kella 11.00 olime Kuresaares, väike söök ja tiimiga Harilaiu poole teele. Timo, Juss ja Sookas kimasid hommikul varakult Sõrve surfama.  Edela tuulega oleks saanud fläti kohani sõita ja seal siis korralikult harjutada, kuid tuul oli läänest ja mitte just kõige tugevam. Puhus nii6-9 m/s ja vihm tuli ja läks:) 2 tundi ruigasime mõnuga ja merele minek oli parema halsi pealt.  Eriti mõnus oli lainelt visata ennast. 2 tundi puhast kvaliteeti. Kuna pole juba 2 nädalat sõita saanud (koolitanud ainult), siis oli eriline tahmine sees. Blind judge sain kindlamaks, sest Marguse õpetussõnad on kuldaväärt :) Väike jala nõks ja kõik toimib!!!! Sõidu lõpetas räige vihm ja tuule nõrgenemine. Kuresaares väike söök ja kiirelt Võhma poole teele. Hr Timo ja Hr Juss pidasid  suurejoonelise juubeli (punkarite suvepäevad stiilis). Sünna oli eriti vinge …………………kes käisid, need teavad :) Ülilux weekend oli. RRDTeam on parim……….respect!!!!!

RRDTeam ühispilt Võhma 01.08.09

dsc_2281

3 thoughts on “Harilaiul punkarite surf!!!