Vääna ikka:)

Hmm nii surfi vaest suve pole enne nähtud. Pole tuulest haisugi, et 2 nädalased pausid juba nii tavalised :(   1 august siis viimati sõitisin ja räige isu oli peal. Täna siis kaua oodatud tuul ja koolitused unustasin kus seda ja teist:) Fan Surfi poest läbi, haarasin wave laua ja Ültsi uue Obsessioni kaasa ja Vääna poole. No puhus kenasti uuele obs 2010 ,  10, 5 m2. Ülts juba ootas uut lohe,,,,,hmmm krt sama värvi, mis minu kaunitar..ehheeeeee  Kiirelt kamad kokku ja merele. No wave päeva juba 2 kuud oodanud ja ärevus sees. Lauks siis 5,9 l Fatal wave RRD, 2009 a mudel. Sain vast 5 min lainet sõita, kui avastan, et laud on pooleks praksunud….nuuuuks. No ei ole võimalik………….miks mina….miks just nüüd????? Täiesti arusaamatu, kuidas selline asi võis juhtuda!!!!! Ei hüpanud ma lauaga, ega sõitnud suurel kiirusel lainesse kinni, aga lõpptulemus siis selline. Kahtlustan, et kuna see laud Itaaliast kasutatuna ostetud, siis kahjustusi oli see board enne saanud, mis väliselt silma ei jäänud.Wave sõit muidu on väga tegija ja eriti väänas. Spetsialistide soovitusi kuulates selgus, et wave sõidus tähtis enda kehakaalule vastava suurusega laud valida ja jala aasade asetus väga tähtis. Mulle tundus see laud sobivat, kuna kandis lainel kenasti, kuid peab veel teisi suurusied ka proovima.   Õnneks oli freestyle laud kaasas ja edasi kulges liikumine juba hüppeid tehes. RRD lohesid siis kohal 15 ja enam,,,,lahe. Kuna sõita pole pikalt saanud, siis vorm on ikka väga kesine ja midagi väga lahedat teha ei suutnud. 2 tundi kirjas ja käed nagu ahvil. Kella 6 paiku vajus tuul ja minul rihm maas. Õhtul EEsti-Brasiilia mäng…….elagu jalgapall!!!!!

2 thoughts on “Vääna ikka:)