Pärnu 02.09.

Eile sain lõpuks 12-st ajal Tallinnast minema ja suunaga Pärnu poole kus üks tööjutt ja siis plaan merele, sest prognoos oli päris hea. Pärnu randa jõudsimegi peale kolme ja siis ei olnud enam väga ilus pilt. Enamus tuli maha, sest tuul oli järsku ära kukkunud. Istusin, siis mingi 15 min. kaldal ja mõtlesin mis teen, tuju oli ikka päris null… aga rigasin lõpuks oma 5,7 Crossoveri ja läksin proovima ehk saab sõita.

Eile oli minule esimene kord sõita Pärnus ja sellest sai ka minu kõige lahedam 2h sel suvel:)) Päike paistis, vesi oli soe ja 5,7 sobis mulle ülitäpselt. Õnneks oli rahvast sellel ajal juba vähem ja sai proovitud nn wave sõitu:) see kõik oli nii vägev, et nüüd on kindel et järgmine laud on wave´ikas ja pean väikse koolituse võtma. Ega väga ei oskagi kirjeldada mida seal tegin, püüdsin seal lainet ( minu jaoks olid need päris ok lained) hallata vms:) mille tagajärjel panin paar korda päris kena crashi, kuid adrenaliin nii laes, et ei lasknud häirida sellest end. Peab vist selleks asjaks ikka kiivri ära ostma! Et siis kokku 2h mõnusat fiilingut. Nüüd väga ei viitsigi Püünsise või Topusse minna:)) tahaks juba Väänasse proovima minna mõne asjatundjaga, kes jagaks õpetussõnu!!! Eile Pärnu superlux – lähen kindlasti sinna tagasi kui jälle puhub seal!!!

2 thoughts on “Pärnu 02.09.