Püünsi 27.09

Eile sai 4h möllatud Püünsi kartulipõllul. Kella ühest läksime peale, 5.0 Icon ja Starboard Kombat 89L. Algul oli kuidagi auklik ja ei saanud head sõidumõnu. Otsustasingi korra, siis Aegnal ära käia ja puhata ning kergendada end. Seal istudes vaatasin, et tuul hakkab täitsa ära kaduma ja panin kähku vette, et miskitki moodi tagasi saada:) Algul sai minema, aga enne lootsisadamat hakkasin tiksuma kuni parklani välja. Krt selle väikse lauaga tiksumine on ikka päris n..s!! selja võttis päris haigeks seal pingutamine. Läksimegi siis kaldale ja ootasime seda kella 3-st lubatud burgaad… Ja enne imet u. poole tunni pärast oli selline litter väljas, et käed venisid nii välja ja mõtlesin, et ei saagi tagasi enam, sest vägisi kiskus lendu:) oleks siis olnud normaalne laine, aga selline põld, et tükk tegemist oli püstijäämisega. Kuid tõmbasin siis kõvasti peale ja läksime uuesti proovima – ooo, siis oli juba mega!! Mulle hakkab see Kombat juba täitsa meeldima:) väga ilusaid lende sai tehtud ja muidugi ka kõvad crashid, täna kael päris haige peale crashi kus jäin trapetsisse kinni. Seal kiskus lõpuks ikka päris karmiks ja käed ei pidanud enam vastu ning pidin lõpetama selle ilusa päeva.
Kuid läänetuulega enam Püünsi küll ei lähe, pigem Piritale.

2 thoughts on “Püünsi 27.09