White beach 2 päeva sõitu

Nädal pausi sõidust ja nüüd puhub jälle. Neljapäeval siis nõrgem prognoos ja vaevu vedasin 9 m2 käima. Roolisin ikka kõvasti ja suur pingutamise peale õnnestus ka hüppeid teha. 1,5 h kirjas ja õhtul kitesurfi pidu. Aasia meister Ken ja üks leedu vend lähevad Hiina võistlustele, siis nende heaks ka väike sponsor party. Vedasin õrnalt kinni, et laktaat lihastest välja saada. Purde jõudis ka parasjagu külamast Eestist, et oli temalgi vaja väsimus välja saada :) Eile jällegi kena 9 m2 tuul ja kuna puhanud ja powerit täis, siis genereerisin kõvasti merel. Muidugi üürike oli see paugutamine, kuna lohe küljest murdus üks vidin.Nimelt ühendusvooliku plastik kurv murdus, mis kinnitub ballooni külge. Uskumatu lugu jälle,sest  pole minu silmad veel näinud, et lohe sellise kohapealt võiks katki minna :( Ranno hea sõber ikka laenas vahepeal oma lohet mulle ja Purde 10,5 m2 sain ka mõneks ajaks enda käsutusse. Priiduga tegime väikse ekskursioni lohedega mööda white beachi. Kutt ruigab kenasti ja esimesed hüpped juba mitte tahtlikult tehtud. Ranno kurjam sai vahepeal suure objktiivi kätte, mis tähendas meie jaoks etenduse algust. No ei tahtnud meist keegi eriti veepeal püsida. Vallutati õhuruum Eestlaste poolt. Trikke tuli mühisedes ja üks ilusam kui teine….ehheeeeeee. Grand finaale siis jällegi minu poolt ja Ranno lohe sama koha pealt katki. Õhtul vedasime ennast kinni jälle nagu kord ja kohus ja korraldasime väikse bändi proovi meie majas Bongi eestvedamisel.  Oi plaaa,,,,, raju oli ja trummi mulle meeldib mängida ja mitte vähe. Laulda eriti ei oska ja tantsin nagu  värdjas :) Üks jutt veel. Kõik Eestlased kaotavad siin kliimas mõnuga kaalu. On see hea või halb??? Ma söön nagu segane hommikust õhtuni, aga kaal langeb räigelt. P… kui piinlik ennast juba vaadata :)   Täna saan lohed kätte parandusest ja sõu võib jätkuda :)

white 1white 2

One thought on “White beach 2 päeva sõitu