Nädal Gunas

Võtsin seekord ainult lennu Hurghada sinna-tagasi (3 tuhat nägu). Et kohapeal otsin elamise, ei viitsinud netis otsida ja bronnida. El Gouna kortereid aga niisama ei jagatud, kolmes büroos löödi kirves selga. Juba olid mõtted lohe all ööbimisest kui üks sõbralik Omar pakkus tuhande poundiga korterit. See sobis.
Kaks päeva oli vaikus, siis hakkas puhuma ja väga hästi hakkas. Mul oli kaasas ainult üheksane lohe aga selle valikuga panin täpselt kümnesse. Ükspäev vaatasin et mingi kivi madalas merepõhjas, tahtsin välja visata asiis nägin et see on kurat taldriku suurune krabi. Silmad kahe varda otsas ja näpitsad peakohal, ülejäänud päevad olin sussidega.
Eesti poisse oli mõnusalt palju, ükspäev tõmmati hpsid varjuall. Läksin ka proovima, olin puhanud ja kaine, aga ei saand poomi kätte. Potsasin liiva peale ja parema käega juhtus midagi. Seal üldse paljud vennad lonkasid ja valutasid käsi. Õhtul enam sõrmi kõveraks ei saanud, kimasin tukkariga apteeki. Araabiakeelsed tabletid ja reumakreem tegid imet, hommikul olin ilusti rivis.
Parim surf oli õhtul, siis kui mustanahalised rubenlentenid tulid kaldale ja päike läks mäe taha. Sain rahulikult oma programmi teha ja kaifida lohetamist.

6 thoughts on “Nädal Gunas