Kopli litsi 8 tunnine tööpäev:)

Pole nüüd pikalt tööd teinud, et tahtsin kohe himuga tööle minna. Selline imelik kihelus oli juba hommikul kuue paiku. Jõudsin kontorisse kell 9.00 täpselt nagu kord ja kohus. Jõudsin vaevu hommiku kohvi juua, kui esimene klient koputas kontori uksele. Ilus mees ( Ermo) oli, sellise tugeva kehaehitusega…niiii mõnus:) Seadsin ennast valmis ja töö võis alata. Ermo poiss oli algul väga tagasihoidlik, kuid mõne aja möödudes avas ennast täkk ja põrutas mind täiega:) Ütleme nii, et töö kiire ja korralik. Sain vast 10 minutit puhata, kui järgmine noormees uksetaga. Mihkel tema nimi:) Sõbrad pidid teda hellitavalt Pikaks kutsuma……..noooo jah.  Teretas kenasti kontori rahvast ja edasi juhtasin noorhärra tahatuppa. Pikka juttu polnud……….Mihkel haaras mind kohe tagant…………niiiii mõnus oli.  Mihkel küll maksis tunni aja eest, aga lõpuks ikka mürasime 2,5 tundi. Täitsa läbi võttis………………….mees ikka lendas kõrgelt. Väike lõunapaus ja uus härra kohal (RistoK). Minu jaoks väga ebameeldiv klient. Algul kauples hinnaga, et tema pidavat olema püsikunde ja soovis 10 % alenust. Nooo mida iganes, sellist venda näen küll esimest korda. Nagu öeldakse, et raha ei haise ja soodustuse ta muidugi välja kauples. Õnneks võttis kohe 3 tundi, et päris hea kopikas sellegi poolest. Klient ise selline igapäevane tolgus, et oskas nagu midagi, aga samas ei teinud ta tegelikult tuhkagi. Ma polnud eelmise kliendiga veel lõpetanud, kui uus kunde juba uksest sisse astus. Kuna RistoK oli veel pool tundi jäänud, siis kiirustasin härrat tagant kiirelt lõpetama. Uus kunde (Otsa) soovis extreemsust saada ja maksis ka kõrgemat hinda. Saladus katte all võin öelda, et hind on tõesti magus;) Kogu tegevus toimus vannis ja kliendile jääb tunne, nagu ta möllaks merel kõrgetes lainetes:)  Klient jäi väga rahule ja lubas kindlasti tagasi tulla……good for me. Hmmm oi kui väsinud ma olin peale vee protseduure. Hommik oli kiirelt õhtusse veerenud ja 8 tundi tööaega läbi saanud. Lahkusin kontorist ramp väsinuna, kuid samas olin väga rõõmus ja õnnelik. Tundsin südamest, et mind siin ilmas on tõesti vaja:)

Tervitades,

RRD,  5m2 Passion 2010

7 thoughts on “Kopli litsi 8 tunnine tööpäev:)