Union Bay treening 11.03.2010

Caticlani sadamast  5 minuti kaugusel  asub super ilus surfikoht.  Hommikupudru sees ja kell 9.00 asusime teele.  Reisikaaslasteks siis Ranno oma perega, Linda ja Madis.  Union Bay rand meenutab suuresti Bulabog beachi. Eemal ümbritseb riif, mis murrab laine ja kaldaalune osa on flätt. Põhi on muidugi liivane ja mõnes kohas pesitseb mererohtu.  Siilipoisse ja suuri teravaid kive põhjas ei ole. Hmmm muidugi kõige suurem nauding selle koha juures on muidugi see, et õpilasi pole jalus ja teisi sõitjaid genereerimas. Saab rahulikult hypetele keskenduda ja pole ohtu, et keegi sulle selga lendab :) Tuult jagus kenasti minul 9 m2 obsessionile ja Linda sõitis 7 rutsisega.  Tegin 2 setti ja mõlemad sellised 1,5 tunnised. Ranno ja Kerli pildistasid vaheldumisi tegevust merel ;) Kõik harjutasid suure himuga ja õnnestumised olid silmaga märgatavad. Linda sooritas  esimese hyppe ja edukalt (ass landing). Ranno genereeris uh kiteloope ja f-16. Hmmm aina paremaks lähevad. Madis yritas  esimest korda uh backroll kiteloopi ja sai kenasti tehtud. Kerli esitlusest tuli uh trikke robinal. Silma jäid kenad railey`d ja frontrollid. Õhtuks olime kenasti kodus Boracay saarel.  Superlux sõidupäev, mis jääb kauaks meelde:) Pildid lisan hiljem albumisse..ehheeeee

Picture 133Picture 002Picture 027Picture 034Picture 036Picture 128Picture 236

2 thoughts on “Union Bay treening 11.03.2010