Hooaja avapauk 2010!

Kaks päeva jutti Pärnu mõnu. Laupäev Pärnus, tuul piiripeal ja vesi ees madal, uimed muudkui kündsid põhja. Mai alt oli kuulda ruigamist, sest Ufo ja Säga seal vembutasid. Krüssasin/kõmpisin ka üles. Mai flätt krt on nagu vein mis aja möödudes aina paremaks läheb. Talv ja jää polnud kallast väga ümber kujundanud ja fläti lombid endiselt sirged nagu värske triigitud aluspüksid.

Pühapäev tuul parem ja suunaga Ollipessa. Ollikas samuti tiik täies headuses alles. Kõrkja alleest sai tõmmatud paar isast s-bendi, korra lendas lohe jällegi leashi otsast lahti. Tiigis lahmiti kõvasti, ei olnud kellegil sellist nägu peas nagu kuskilt külmetaks. Tiik über koht, peaks looduskaitse alla võtma. Ja siiamaani ei mahu hinge, et eelmine aasta tuldi tiigi peale koolitust tegama. Kuidagi peab eks alustama, aga sellist jama on kohe raske kommenteerida!

6 thoughts on “Hooaja avapauk 2010!