01. mai Sõrve FW100, Icon 5.0, Blacktip 6.0

Vähe hiljaks jäänud postitusega, aga parem hilja kui mitte kunagi. Sest lubasin endale see aasta kõik sõidupäevad kirja panna:)
Et siis sai volbriöö õhtuks saarde ja nagu ikka seal kombeks ei puudunud ka kärakas ja pralle. Rumm maitses nii hästi, et peale 3-dat mitte just lahjat koksi oli pilt läind ja prallest ööklubis ei oska kahjuks miskit siin kirjutada:) hommikul kui ärkasin ei tahtnud kuidagi rumm välja minna seest, proovisin küll erinevaid trikke ja nippe, et saaks kiiresti autorooli ja sõrve kimada. lõpuks 12-st olin ise kindel, et normis ja võin minna (Keili ei olnud selle nii kindel)!! Kohal jõudes olin täitsa üksinda ainult tuul puhus ja päike paistis. Kiiresti asjad üles ja vette 5.0 Iconiga. Krt see pohmakaga sõitmine on ikka karm, olin selle juba unustanud. Aga siiski oli Sõrve täies hiilguses. suht flat, päike paistis ja elu läks iga minutiga ilusamaks. Hakkasin mingil põhjusel proovima duck jibe´i mille kohta lugesin talvel peldikus istudes oma uuest trikiraamatust (Tricktionary II). Muidugi ei ole vesi veel nii soe, et õppida uusi trikke ja enamusaja vees liguneda, seega tulemus oli 0 – jätkasin tava jibe´ga ja lihtsalt nautisin head ilma. Vahepeal langes tuul ja panin korraks peale oma uue Blacktip 6.0-i. Väga teistmoodi puri oli, pususin päris pikalt, et setingud paika saada. Ja kui sain paika, siis tõusis jälle tuul ja pidin tagasi vahetama Iconi vastu. Vahepeal tuli ka shortsides Rants oma lohega kohale. Tahtis, et laseksin tal lohe üles:)) noo, ei mäletanud enam kuidas see värk käis – peaaegu oleks päris p..se keerand tal selle päeva:)) viimati lasin Kesal üles mingi 2 aastat tagasi, aga õnneks jäid kõik terveks.
Kokkuvõttes saigi 2,5h tundi puhast naudingut.

4 thoughts on “01. mai Sõrve FW100, Icon 5.0, Blacktip 6.0