12 ja 13.06 Topu

Laupäeval Toppu jõudes anti mõista kohe, et üle 4.0 pole mõtet peale panna. Luurasin siis vähe merele kus rahvas rallis ikka täie p…ga. Kuid otsustasin siiski 4.2 kasuks mitte 3.7. Esialgu peal minnes tundus küll, et vist tagasi ja 3.7 peale kuid laiskus sai võitu ja tõmbasin lihtsalt plangugs purje. Päike paistis ja väga rajulahe päev oli. Sai oma ilmselgelt suure lauaga (100L) mõnusaid chophoppe teha mis tahtsid vägisi käest ära minna. Proovisin ka duckjibe, mis oli käeulatuses. Ainult randme venitasin ära selle proovimisega. Kui tuul maha hakkas vaikima proovisin veel clewfirsti, mis tuli ka välja eile. Kokku saigi mingi 4,5h.
Öö sai veedetud naise vanemate juures mis hoidis pool sõiduaega kokku, et hommikkul tagasi toppu minna. Kuna seal netti pole ja telefon ka jukerdas siis ei teadnud mis kellast hommikul puhuma hakkab ning otsustasin 10-ks kohale sõita. kohalejõudes ei olnud mitte kedagi seal! Merel ei paistnud ka miskit head. Mis seal ikka rigasin oma 5.0 ja läksin niisama kätt harjutama. mingi tunni pärast tulid Chikad Regina ja Helle ja veel mõned kelle nime kahjuks praegu ei tea. Selleks ajaks ka tuul hakkas vikselt tõusma, nii lihvisimegi kõik oma erinevaid pöördeid kuni hakkas nii kõvasti paugutama, et 5.0 oli liig mis liig, eriti oma haige randme jaoks. Läksin kaldale puhkama kui Urve, Siim, Lunks ja veel rahvast tuli kes rääkisid, et nüüd ainult tõstab tuult. Pakkisin siis oma lemmikpurje 4.2 lahti ja läksin vette. Kuid ülla-ülla, tuul jälle 5.0-le ja järgnevad 1,5h oli pool ajast tiksumine. Lõpuks olin nii väss ja ei viitsinud enam tiksuda. Selleks ajaks kui kõik kokku pakitud sai tõusis muidugi tuul ja mina sõitsin minema:)
Seal teistega rääkides tuli välja, et see aasta on enamus päevi olnud 4-ste ilmad, mille tagajärjel on mul lemmikuks purjeks saanud 4.2 Icon.

Comments are closed.