Kakumäe ilus ilm

No superlux ilm, et vesi supp ja päike siras. Paljajalu ja müts peast nahhui.  11 m2 passion ruulis täiega. Algul oli natuke liiast, kuid hiljem täpselt naelapea pihta oli tõmme. Harjutasin paremas nurgas flatt 3 lainelt, et vajab ikka harjutamist. Timmisin reily to blind paremaks ja blind judge ikka pusin. Hmmm vaikselt paistab valgus juba tunneli lõpus. Uue manöövrina täna siis back to blind. No mida liikumine, et algul keerad backi  ja siis suuna muutus ja blind maandumine. Hmmm vajab veel lihvimist, et yhe hyppe suutsin ära maanduda. Loope täna ei proovinud, kuna polnud väga isu ;) Rahvast merel palju, kuid liikumisruumi jätkus kõigile. Tunnike sõitu ja pärast koolitasin 3,5 tundi. See nädal 4 koolitust juba teinud, et homme tahaks ise sõita, kui tuult ikka annab :) Äkki Vääna või mis???

5 thoughts on “Kakumäe ilus ilm