Laulasmaa, Obsession 10,5 m2 ja 3 tundi

Lõpuks ometi saabus tuul ja sammud kiirelt Laulasmaa poole. Puhus läänekat ja 4-8 m/s. Sain lõpuks kaua oodatud Obsession 10,5 m2, 2010 mudeli endale. Seda lohe omasin viimati eelmise aasta septembris. Elevus oli suur enne merele minekut. Ikkagi uus lohe ja ehk puhuvad nüüd uued tuuled minu purje :) Passion 11 m2 on ikka siga aeglane obsessioni kõrval, et erinevust on märgata igas elemendis. Suht harjumatu oli hypata, kuna veest lendad välja ilge hooga ja maandumised samuti väga kiired. Passion oli mul juba ilusti käe sees, et nyyd vaja jälle ymber harjuda uue lohega. Tuul oli muidugi Laulasmaale kohane. Puhus ja ei puhunud, et paras p..k ikka :( Aga 3 tundi venitasin täis ja Linda`le tunnike surfi. Linda tegi ka täna kaks hypet uue Obsessioniga ja suutis muidugi lauaga vastu pead korra saada. Venitasin täna KL ja lausa uskumatu, mis jõud on sellel kitel. Õhtuks jalad  valusad  maandumistest. Kristjanile ja Raavole löön patsu, et mulle seltsiks olite merel. Plaaa, kuidas haiseb see Laulasmaa fläti vesi. Vahepeal oli küll selline tunne, et oksendan nyyd ja kohe ;) Hmmm Eesti suveks peab yhe lohe veel soetama ja selleks on 15 m2 tõuloom :)

Comments are closed.