KITECAMP 2010 + Sõrve 2 päeva

Laupäeva hommikul varakult Saaaremaa poole, kuna KITECAMP 2010 algas eilsest. Fan Surfi korraldatud üritus ja Margus Otsa ikka kõige ees;) Saabusime saarele enne lõunat ja laager kolis Mändjala randa. Ilm oli päeval tiba vihmane ja tuul ei puhunud eriti Mändjalas. Otsa tegi turvakoolituse kõigile ja järgnevaks suundusime Sõrve, kuna seal puhus ja mitte vähe. 10,5 m2 sobis algul kenasti ja hangi sain kõvasti, kuid siis keeras kraanid lahti ja taevas läks selgeks. Vahetasin 7 m2 vastu välja. Väike lohe, süda rahul ;) Loope tuli täna palju ja hp-sid kõrgelt ka tihedalt. Lõpuks sain front hp kenasti tehtud. Rahvast oli muidugi väga palju Sõrves ja liiklus tihe. Hmmm sellegi poolest said kõik ilusti hakkama. Sõitu 4 tundi kokku.  Suutsin muidugi yhe hp käevahetusega kukkuda nii õnnetult, et trapetsi äär sõitis roiete alla kinni. Tõenäoliselt vahelihase rebend jälle. EElmine sügis sain analoogse paugu ja 1,5 kuud surfist eemal. Seekord pauk nii tugev polnud ja tunnen juba paranemise märke tablettide näol :) Õhtul saun koos basseiniga. Esines kohalik bänd ja rummiga kostistas Captain Morgan tasuta;) Laagrirahvas oli üli chill ja pidu läks edasi juba divas. Pühapäeval valutasime pead ja läksime Sõrve. Tuul puhus ja ilm oli ilus ja mina valutasin oma roideid kaldal. SUPERLUX weekend ja kummardus Margusele ja Marjele korralduse eest Laagrirahvas oli samuti mega tore———tänud ;)

Comments are closed.