Lohusalu 7 m2 Obsession

Lõpuks ometi kaua oodatud tuul. Kirde suund ja sellel aastal esimest korda Lohusalus hea tuulega. Rahvast oli piisavalt palju ja ilm tõeliselt ilus. Päike paistis ja vesi mega soe. 7m2 sobis kenasti, kuigi pagitas korralikult. Martti ja Raavo olid kenasti kohal ja hyppeid tyli varukast. Yhinesin poistega ja kuna pole juba ammu 7 m2 sõita saanud, siiis kiteloopide isu oli kange:) Kuna pagitas korralikult, siis iga hype oli yllatus. Mõne backroll kiteloopi sain päris kõrgeks ja muidugi julgust tyli juurde ja adrekas jälle laes;) Hmmm  mõni päev tagasi vesistasin  Ruben Lenteni viidikut ja neid mega kiteloope. Hmm uus trikk  plaanis frontroll kiteloop. Enne veel mõned frontrollid ja tundus nagu sobivat:) Hyppele minnes ajastus hea ja tõotas tulla korralik õhulend. Hmm frontrolli minnes tõmbasin kite loopi ja järgmine hetk tundsin, kuidas lohe rebis ja jalad hetkega üles viskusid. Ei saanud päris täpselt aru, kas tegin ringi ära või jäi see poolikuks. Igaljuhul olin väga kõrgel ja lendasin külg ees alla. Enne maandumist viskasin veel laua jalast. Maandumine oli pehme ja pääsesin kerge ehmatusega. Rohkem ei proovinud, kuid õige pea proovin uuesti seda vangerdust :) Kõrged hp-d õnnestusid täna 100 % ja yks front hp korraliku krässiga, et jalg jälle sinine. 1,5 tundi sõitu ja pärast veel koolitasin 4,5 tundi. Väga super päev!

Comments are closed.