Püünsi ja Sõrve

Pean need sõnad tagasi võtma et 7ne viib kiiresti üles ja toob ka kiiresti alla. Kui kolmap oli Püünsis kõva lõunalaks sain saare tagant flati pealt elu kõrge hüppe, viis piiikalt edasi ja siis vaikselt alla ehk siis ikka tuules asi kinni.
Laup puhus Sõrves pool päeva kirdest ja nii kaua olin ka peal. Tuli üle sääre ja kogu sõrve lomp oli sile. Majaka tagant läbi sõites oli tuules majaka suurune auk. Sai sõita kuiva näoga, aga turistide ees kivi näoga:) Hirmutasin neid brolli luupidega, sai üsna kaldasse sõita ja luup tõmbas igaljuhul veepeale tagasi. Kuni viga tuli sisse ja liinid rohtu täis. Selle koormaga lohe üles ei läind ja hakkasin vees liine puhastama. Maatuulega vaikselt triivisin kormoranide laiu poole….lihasööjad linnud.
Siis tuli leedukas Gintars mulle appi ja hüüdis “something is coming!” Vaatasin tagasi ja oligi taevas sinililla. Vasaku käega võtsin ta trapetsist kinni ja paremaga hoidsin oma kola ja sain tunda kuidas oleks kahte rongi kinni hoida :P Asi toimis, kile tuli veest välja ja sain ise tagasi. Tänasin Gintarsit ja valasin talle jooki.
Kamp tiimikaid oli Tomi juures aga kahjuks me ei kohtunud :) Saaremaa on suur ja lai.
Nüüd tuleb kaks Pärnu päeva.

2 thoughts on “Püünsi ja Sõrve