Randvere 3,7Crossover ja 75L WaveCult

Kuna üleile ei jõudnud kuidagi merele ja lugesin vesise suuga mis seal oli olnud ning kuidas Urvekas kukkus oma silma siniseks, siis otsustasin eile hommikul 100% kohale minna. Randveresse jõudsin mingi pool neli, tuult oli 15m/s vähemalt. Rigasin käppe asjad kokku ja kiivri pähe ning vette. Krt, kui külmaks on ikka läinud. Eriti tuul, mis hakkas kohe käsi külmutama. Selle aja jooksul mil jõudsin piisavalt sügavasse vette, et sõitma hakata olid käed juba külmunud. Mõned käeringid ja läks sõiduks. Ai kui luks oli ikka selle väikse lauaga sõita. Õhulendudel mis sealt mõned, minu jaoks korralikud kõrged ja pikad tulid, olid nii hästi kontrollitavad selle väikse lauaga! Lainete vahel tulid ka jibed välja päris hästi. Ei anna ikka üldse võrrelda wave ja Freestylewave laua manööverdavust. Tahad keerata, siis keerad ja nii järsult kui tarvis – väga mõnus. Nii ma seal siis möllasin ja läksin järjest julgemaks, kuni hakkasid vead tekkima. Ja siis panin ühe mõnusa kiire lennu ja kaldusin liiga ette vist ning korrralik katapult. Hea, et kiiver oli, sest panin ilusa pauguga kui mitte vastu masti siis väga lähedale kuna mõnus pauk käis vastu pead. Kui hakkasin tagasi laua peale ronima ja trapetsisse panema end nägin, et trapetsi oli puruks rebinud ja see ujus vees (ei olnud vanad aasad, alles kevadel ostsin need). Siis polnud miskit teha ja hakaksin kaldassse mnema uut trapetsi aasa otsima. Tee peal kaldasse panin veel hea hoo pealt madaliku ning jälle üks mõnus katapult:)) Kui lõpuks sain uue aasa Siimult jooksin tagasi vette, et teha veel pool tunnikest, siis astusin lauale ja ennäe laua jalaaas oli lahti tulnud:) lopisin tuulde mõned roppused, võtsin kama kätte, pakkisin kokku ja läksin minema. Sest kolmandat korda enam ei jaksanud ronida tagasi sinna vette. See kes seal sõitmas käinud, see teab kui tülikas on seal edasi-tagasi joosta.
Kokkuvõttes saingi tunnike kvaliteetaega. Kui siin mõtlesin juba, et peaks veivika maha müüma, sest pole see aasta veel sellega sõita saanud ja muretsen parem slallika kuna slaalomit sõitnud ja võistelnud pooled korrad (PapaSlalli selle aasta kokkuvõtte teen siis kui viimane etapp sõidetud), siis pärast eilset tegin uue otsuse, et veivikas JÄÄB!!:)

Comments are closed.