Sõrve 15.11.

kuna pidin esmasp saares olema, siis checkisin ka tuult. Ja minu rõõmuks prognoos olemas!! nii, et kamad kaasa. Jõudsin mingi 11-ajal sõrve, siis puhus mingi 9-10m/s. läksin 5.0-ga peale, sest pidi nagu tõusma. kimasin seal mingi 45 mintsa, kui jäi vähe vaiksemaks. käisin kaldal kella vaatamas, sest pidin 13.00 kuressaares tagasi olema. Ja u. 5mintsa pärast tuli päike välja ja tuulekraanid keerati lahti. Käpet peale!!! mõnus oli:)) 10 kraadi sooja päike ja tuul. nii soe oli, et kannatas isegi uusi asju proovida. proovisin duck jibe´i. välja ei tulnud lõpuni ühtegi, aga kuradi hea 1,5h oli!!! See vist oli viimane päev see aasta ja viimane päeva oli superluks.
Nüüd võib rahulikult asjad kokku lappida ja jääd ootama jääda. Sest lasin ära rääkida end jääpurjekale, millega heal juhul lähme EM-le rootsi veebruaris:)

Comments are closed.