Hua Hin

Cha amist 25 kilti rongiga, pilet 6 bahti, 2.50 krooni või nüüd siis umbes 0 euri ;)

Nüüd on nädala puhunud ilusti, paar päeva oli korralikku tuult, ülejäänud päevad rahulikumalt. Lohe suurus peaks olema13 praegu. Kevade poole pidi hakkama kõvemini puhuma, siis kui veel kuumemaks läheb. Täna oli puhkepäev, mis kulus ära, muidu loheta lolliks. Päike teeb ka liiga, meri peseb vist kreemi maha. Rand on muidu samasugune nagu eelmine, pikk-pikk aga kitsas. Liiv on peenem ja valgem, Cha amis oli väga hea ehitusliiv, selline mida tsemendiga segada. Mõõnaga meri taganeb paarkend meetrit, aga kive ega koralle pole ja sügavust on ikka puusani, rohtu ka pole. Tuul on tulnud põhjast ja kirdest, mis on side on shore. Hakkab vaikselt 11 ajal tõstma, et saab rahulikult ärgata. Paras chop on laine aga mõned on kikkerid ka. Korraga oli peal 50 lohet, kaks purje ja üks purjepaat kah. Ruumipuudust ei teki sest rand on ju pikk-pikk ;)

Söögiga on mõnikord nii olnud et “no spicy no chili” tähendab seda et sööd ja nutad, jood väikeste lonksudega peale ja hingad ainult sisse. Ja kokk naeratab õnnelikult.

Comments are closed.