Jüris kell 21.00-23.00

Kui tuult pole, siis käime suusatamas. Distantsid ja aeg ( 25 km- 1.45 h, 25 km- 1.30 h, 10 km- 45 min, 25 km- 2.00 h). Päeval käisin Jüris kaemas, et rahvast oli küll kuid tuult vaevu 1-2 m/s ;(  Sain asjad kenasti lahti pakitud kodus ja riided seljast, kui Kesa helistas. Ettepanek tuli tahapaneku suhtes, et Jürisse plaan sõitma minna. Sinu nõu on hea, kuid mõtlema veel pean ;) Krt tuul puhub ja ilm ilus, et kohal olimegi enne kella 21.00. Royal kite vend oli meist ette jõudnud ja sõitis üksinda pimeduses. Lohed üles ja peale. Peale kahe triibu tõmbamist põllul oli selge, et pole üldse nii pime, et pigem väga valge. Siirdusin otsejoones kikkerite poole. Hmmm 180 kraadi siis eesmärk vasakul halsil. Kangutasin kenasti ära ja kukkumiste tulemusena tekitasin maandumisrajale suure kraatri.  Lõpuks proovisin veel 360, kuid ei midagi. Lihvisin ka suurt kikkerit, et mõned vangerdused ka seal lukus. Edasi siirdusin jälle Tartu mnt äärde :) Tuttav atraktsioon, kuid mitte nii huvitav kui eelmine kord. Seekord  kasutasin nõlva wave harjutamiseks. Juts ja teised wave sõbrad, see on  üleskutse teile. Väga hea harjutamis koht ja laine on tõeline monster…ehheeeeee. Pakkisime asju ja mendid jälle kohal. Noooo nii, nüüd saame küll trahvi mõtlesime Kesaga.  Hmm  keegi möödasõitja oli helistanud menti ja teatanud, et mingi joodik on põllupeal pikali maas. Tuleb välja, et joodikud olimegi meie :) Ütlen ausalt, et kakerdasime tõesti põllul, kuid olime täiesti kained :)

Comments are closed.