ToruJüri

Ilusat Naistepäeva! Vastlaliug oli vaja ära teha ja kuna tuulutas, siis Jüri sobis hästi. Andres ja Aivo platsis enne lõunat. Nihutasin toru tuulesuunas paika ja liug võis alata :) Eelmisest korrast õlg verevalumiga kaetud ja kartus sees, kuna maandumisrada suhteliselt jäine. Ega ei tahtnud küll kraade keerata, et pigem libistasin niisama ja kohanesin olukorraga. Tuul ka suht pagiline. Andres muidugi julge vend küttis 12 m2 asju teha vorsti peal ;) Noored on julged ja tublid….respect.  Vanameister Aivo isegi proovis toru ja edukalt. Korra sai asslandingu, kuid minu persekas oli ikka valusam :) Hiljem tegime Andresega lohe vahetust ja sättisime Aivoga freerideks valmis. Jüri mäetipp vajas vallutamist. Päris chill oli kivide vahelt tippu jõuda. Nalja jälle kõrvuni ja parima liu saime tehtud. 1,5 tundi kirjas. Homme plaan salakohta sõitma minna. Fotograafi võtame kaasa :)

Comments are closed.