Kakumäe 15 m2 obsession ja uued LF bootsid

Martti käest inf selline, et peaks briisikas tulema peale lõunat. 13.00 kohal ja sättis väikese jänku merele. Mõõtsime 4.5-6.5 m/s. Vilzi 15 m2 oli kaasas ja aeg oli proovida seda looma. Martti ikka 17 m2 sefiiriga :) Suured lohed on teema suvel raudselt. Ootan juba pikisilmi enda 13,5 m2 obs, mis ei tohiks väga alla jääda 15 ruudusele. Väiksem lohe natuke kiirem ja pumpamisega saavutan sama tulemuse tõenäoliselt.  Agaaaa teema on potikud, mida täna esimest korda proovisin. LF 2011 aasta Cradle mudel. Ühesõnaga keerasin need 2010 aasta Poison Classic  lauale peale 135×43 cm. Mis on teema, et teine laud mul LTD Poison 133×41 ja kaalu vahe puudub. Classic laud ise on juba raskem ja veel bootsid peal ja kaal sama. LTD laud ise on üüber kerge, et bootsid on tõsiselt olematu kaaluga. Mis pani imestama, et olematu tuulega sõitsin veel bootsidega ja kohati veel paremini kui Martti strappidega ;) Täna sain siis lohe ja laua näol uued positiivsed üllatused ja nüüd vaja veel tõsisemalt kraade keerama hakata :) 1.5 tundi kirjas ja õhtuks nägu punane :)

Selline sett täna siis

Comments are closed.