Kesaga Sörve ;)

Laupäeva hommikul kell 7.00 äratus ja peale kaheksat juba startisime Saaremaa poole. Prognoos internetis üllatavalt hea, mille peale me üldse sammud saare poole sättisime ;) Hommikul testisin uut GOPRO kaamerat ja jäädvustasin erinevaid tegevusi :) Enne lõunat olime kohal Kuresaares. Vanalinna Kohvikust läbi ja mõned pirukad kaasa. Sõrves ilm sudune ja tuult siis 5 m/s. Valus tyng muidugi, aga info tuli Öörist ja pidi puhuma 7-8 m/s. Kiirelt sinna ja puhus tõesti midagi. Kesa kimas vette 10,5 m2 ja pumpas ikka mõnuga. Laenasin Saaremaa Mikult 13 m2 Passionit ja see vedas mõnuga. Pärast vahetasin enda 10, 5 m2 vastu. Pumpamist oli ja mõned trikid  sain tehtud. Vesi üllatavalt soe, et 5/3 kalipsoga oli isegi palav kohati. Kaamera aku sai muidugi tyhjaks vette minnes, et mõnus üllatus jälle :) Peale sõitu kostitas Kesa vanaema meid hea ja paremaga. Õhtuks kodus tagasi ;) Täna prooviks uuesti, kui midagi lubab

Comments are closed.