Lohusalu 15 ruutu Obs jälle toimis;) 1,5 tundi

Täna jälle see päev, kui sõita sain mina 15 m2 Obsession 2011 lohega ja Martti 17 m2 Sefiiriga ;) Algul puhus 4 m ringi ja natuke pidi pumpama, kuid siis tõstis pügala võrra ja jälle kvaliteetaeg.  13 m2 ei liikunud kuidagi. Vahepeal andis isegi korraks mingi 7 m ja tõmbasin de-powerit 5 cm maha. Martti muidugi otsustas 12 m2 kasuks vahetada kuid asjatult. 3 päeva olen tundma õppinud 15 m2 lohet ja vaieldamatult lemmik. Vedu super ühtlane, kiirus täpselt paras, et trikke tehes ei pea enam kartma lohe liikumise pärast. Loom seisab paigal ja sina ainult võimle poomi otsas :) Poomi surve keskmine, et käsi ei väsita. Tugevamat tuult kannatab ka kenasti. Seda ohtu küll pole, et tuule tugevnemisel ei jõua enam looma kinni hoida ;) ÜLESKUTSE JA SOE SOOVITUS, et suvel anyway on päris palju sellist 4-5 m/s tuult ja selleks on nüüd rohi olemas. Mina soovitan 15 m2 RRD,  Obsessionit või siis 16 m2 Addiction kite, mis peaks veel võimsam olema.  Järgmine nädal tuleb üks 15 ruutu lisaks juurde, et kellel huvi proovida, siis mulle traati tõmmata 56686766 või kriba ristok@teamrrd.ee   Lohede kohta saad lisa www.fan.ee  või www.robertoriccidesigns.com

Comments are closed.