Kakumäe 2.5 h ja Lohusalu 1 h

Reedel käisin Kakumäel lõuna ajal. Ilm jällegi super, päike paistis ja tuul puhus:) 15 m2 obs punni ja merele. 1 tunni surfasin üksinda ja harjutasin uusi vigureid. Väga võimas tunne surfata üksinduses ;) Tuul vaikselt kergitas, et 15 käis juba kergelt üle. Aeg oli 10,5 m2 täis puhuda ja uus sett ootas. Uued liikumised plaani võetud ja väiksem lohe võimaldas kraade keerata küll ;) Teine tund siis väiksema lohega. Väsimus võttis juba võimust ja tegin jällegi väikse pausi. 3 tundi alustasin ka väiksema lohega, kuid tuul selleks ajaks juba nõrgem ja punnitama ei hakanud. Vorm paraneb vaikselt, kuid kindlus puudub ja lukus pole midagi kahjuks ;)

Pühapäeval Kesaga Lohusalu suund võetud. Oodata oli briisikat, mis lõpuks ka tuli. Väga huvitav tuul oli muidugi, et rannas puhus vast 1-2 m/s ja lohe tuli vaevu üles. Reaalne tuul oli 10 meetri kõrgusel ja siga ühtlane 3.5-4.5 m/s. 15 ruutu jälle nagu t… p…. Isegi hypata kannatas, kuigi polnud eriti viitsimist. Lohe vette kukkudes polnud isegi lootust kite uuesti õhku saada ;) Uue nädala prognoosid maas, et tuleb loota briisikatele ja nädalavahetuse laagrile Saaremaal

Comments are closed.