Laulasmaa 1 tund

Lõunatuul ja kraade väljas ligi 30. Vedasime seltskonnaga ennast kella kolmeks kohale ja Martti kenasti platsis üksinda. Linda läks 7 ruudusega ja mina siis 10,5 m2. Kruvisin bootsi lauale 2 uime külge, et paremat poppi saada ja toimis kenasti. Tuult oli täpselt niipalju, et jäi kõvasti üle. Puhangud muidugi saatanast ja uh üritused tõsisem katsumus ;) Hmm tuleb harjutada ka vastiku tuulega, et tugevaks saada ;) Vesi juba nii soe, et õhuke kalipso kindlalt järgmine kord kaasa. Tunnikese sain kirja ja sellest piisas. Kohe ilus vaadata, et minu lohe liigub suurema osa ajast väga madalal. Bianca sai ka täna esimese ujumiskooli :) Kes ütles, et Prantsuse Buldog ei oska ujuda…ehheeee. Pärast aitasin õpilase Ennu esimese triibuni, et tiptop päev. Tänasele päevale kohane videofilm ;)

Comments are closed.