Vääna 10,5 m2

Timo teatas, et lähevad Hannoga Väänasse ja ilmselgelt hakkas ka minul kiire ;) Lõunast kohal ja suund kenasti paigas. Läksin kindlapeale ja 10,5 ruutu täis. Hmmm 7 m2 oleks vast paremini toiminud, kuid ümber ei viitsinud vahetada ;) Pole juba ammu Väänas käinud ja vaieldamatult parim koht Tallinna ümbruses. Laine mõnusalt suur ja tänane tuul väga bueno. Vanakooli harjutasin, kuna käis kergelt üle. Kuna laine kikkerid olid head, siis uh sain mõned hp kraadid jälle kirja. Wave kunnid eesotsas Gvidoga olid esindatud täna :) 2 tundi puhast surfi ja head trenni. Pärast Kakumäel veel koolitus, mis polnud eriti lõbus. Kakumäe tuul oli Väänaga võrreldes täielik p…..k ;) Homme jälle lainetesse, kui suunda hoiab ja tuult ära ei kustuta. Tänase hea päeva puhul peaks see lugu sobima küll ;)

Comments are closed.