Jaaniaeg

21 juuni käisin Laulasmaal. Puhus terve päev ja enne koolitusi sain ise ka sõita umbes 1,5 tundi. Proovisin vahelduseks lühemaid liine 15 m pikkuseid. Väga imelik oli sõita ja hüpata, kuid midagi sain tehtud. Pärast 6 tundi koolitust otsa.

23 juuni sõitsin Jõhvist Kauksi poole, et minu jaoks tundmatu kant. Peipsi kandis pole enda teada veel käinud, hmmm kui siis noorena kunagi ;) Raigo ja sõbrad olid kenasti paltsis ja pidasid jaani :)   RRD lohesid oli rand täis, et lux värk. Ilm oli sombune ja alguses 15 m2 vedas vaevaliselt. Prognoos oli tõusev ja hiljem juba sikutasin kõvasti jõudu maha. Sõidukoht ise suhteliselt kehva, kuna ranna osa puudub praktiliselt ja laine väga pudru. 1,5 tundi sain kirja käed venitasin pikaks. Sealt juba sõit Toolse poole, kus ka jaanid veetsime.

24 juuni korra Tallinnasse ja sealt edasi juba Pärnusse. Wake Park tahtis proovimist ja Asko ning Juts kambas.  Joystick laual keerasin uimed alt ja läks kaabeldamiseks. Hmm esimest korda sellise atraktsiooni peal ja ootused olid suured. 2 esimest ringi oli kohanemine ja 3 sett juba täiega piitsa. 360 kraadi keerasin 4-5 korral ära kikkerist, kuid peale maandumist ei saanud korralikult vedama ja poom libises käest ;) Reily ja backroll ka kenasti kirjas. Tross venib liialt läbi ja õiget sõitu ikka kätte ei saanud.  Muidu väga chill üritus ja õhtuks kõik tundmatud lihased haiged ja saun peale Otsa juures ;)

25 juuni ilma prognoosita hakkas puhuma ja laksas 6-9 m/s. Raekülas ruigasime oma 1,5 tundi ja rohkem lihtsalt ei jõudnud, kuna lihased nii küpsed eelmisest päevast.

 

Comments are closed.