Kitecamp 2011, 3 tundi surfi

Reedel alustasime päeval laagriga kell 12.00. Tuult alguses polnud, kuid päike lõõmas korralikult. Esimene võistlus kohe SUP laudadega. Esimest korda sellise viguriga sõitsin ja täitsa meeldis. Hmmm tundus, et kõigile meeldis, kuna 5 lauda olid koguaeg sõidus terve päeva.Pärast sain mõned triibud suure lohega ja korras ;) Õhtul jätkus grill ja chill. Öö saabudes tegime lõkke randa ja Belka mängis kitarri ning laulis. Vägev kontsert oli ja hiljem juba disco jätkus.

Laupäeval kell 10.00 hommikusöök ja peale seda nagu tellitud tuuuul ;) Puhus nagu föönist 6-9 m/s ja tunne selline nagu oleks kuskil soojal maal puhkamas. Pigem oli veel mõnusam tunne :) Terve päev rahvas surfas, tegime koolitusi ja korraldasime best jump võistluse. Õhtuks kõik ilusti pruuniks päevitunud ;) Jätkus grill ja chill. Õhtu esinejaks oli  Dice Rudy rasta DJ. Vend keerutas väga mõnusat mussi ja tants jätkus kuni varajaste hommiku tundideni ;)

Pühapäeval ilm kehva ja pakkisime asjad ja kodupoole teele ;) Vot selline äge laager oli. Kes kohal olid, need jäid ülimalt rahule. Ehheeee ja kahetsegu need, kes kohale ei tulnud.

TÄNUD kõigile, kes laagri korraldamisel kaasa aitasid!!! Kesal ja Kristil on väga mõnus klubi Saaremaal, Mändjalas, et soovitan kõigil seda külastada. KAARDILT SA SEDA KOHTA EI LEIA, KUID HEA ÕNNE KORRAL VÕID SINNA SIISKI SATTUDA ;)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150695420965051.706182.354430815050

Comments are closed.