Naissaare trip

Esmaspäeval kagutuul ja Tallinna piirkonna jaoks jälle väga halb suund. Jane helistas ja käis idee välja minna Naissaarele. Hmm mõeldud tehtud ja Väiksele Tomi´le kõne ja paat juba orgunnitud Pirita sadamas ;) Plaan oli koolitus teha saarel, kuid õpilased hyppasid viimasel hetkel alt. Sinna minnes tundus küll suht tynga laks, kuna meri kahtlaselt vaikne. Agaaa kohale jõudes puhus juba mõnusalt 5-7 m/s. Algul peatusime sadamast paremal pool rannas. Hmmhm suund oli otse sisse ja murdlaine kohe kaldas ja välja eriti ei saanud. Tegin väikse uurimisretke ja avastasin sadama ala ;) Flat mis flat, kuid kõrge muul ei lubanud lohet väga madalale lasta. Natuke nalja tegin ikka rahvale ja kai pealt kargasin korduvalt vette :) Edasi suundusime vasakpoolsele rannale, kus olud juba oluliselt paremad. Minnes tekkis mõte lennata kosmosesse lohega paaditaga. 3 esimest katset nurjusid, kuna ei saanud hästi pihta, mida teha tuleb, et õhku saada. 4 katse siis täie hooga üles ja kõige magusama kohapeal murdus kinni hoidmis pulk :( Enne maandumist viskasin veel 15 m2 loopi peale ;) Sellega oli lohetamine lõppenud ja chillisime niisama merel edasi. Tagasi tulles külastasime meremuuseumit ja üritasime paadiga hyppeid sooritada ;) Väga luks päev ja tore seltskond on alati väääga mõnus ;) Väike Tom on super vend ja rummi jään võlgu ;) Tunnike surfi kirjas

Comments are closed.