Surfilaager ;)

Neljapäeva õhtul olime Otsaga kohal. Kutid aitasid meil telgi ja muu stuffi randa tassida ning üles seada. Tüdrukud ehitasid jälle DJ laua ;) Õhtul sadas päris korralikult vihma ja chillisime oma telgis ja libistasime rummi. Reede hommikul tuuleke kenasti olemas. Puhus muidugi 15 m2 obsessionile ja oma vabakava sain kenasti tehtud ;) Tunnike surfi ja jätkus chill. Kell 16.00 tegin laagri rahvale trikikoolituse. Sellega oli kohustuslik osa läbi. Õhtul käisime Stiegi kontserdil ja pärast jaurasime oma telgis edasi. Laupäeva hommik jälle luks ja tuul kenasti puhus. 12 m2 Vision seekord ja toimis hästi. Rahvale korraldasin jälle vabakava ja 1,5 tundi kirjas. Hiljem keeras suunda ja vaibus 5 m/s tuul. Pärast tegime koolitusi algajatele ja õhtul jälle chill ;)   Umbes kell 21.00 algas TeamRRD telgis Tommy Boy ja Dice Rudy sett :) Kutsusime spetsiaalselt vennad kohale, et laager ikka korralikult lõpetada :) Hmmmm pidu oli vägev ja kutid lasid mõnuga ;) Öösel hakkas vihma sadama ja sellega ka pidu lõppes :( Pühapäeval polnud enam sõidutuult ja pakkisime asjad ning chillisime jälle rannas.  Selline laager siis ;)

http://www.weekend.ee/?gid=4974#&pid=387929

Comments are closed.