3 päeva Pärnus

Teisipäeval  Pärnusse ja ilm väga õudne. Vihma sadas ja tuul ei puhunud :( Õhtul enne kella viite päike säras ja hakkas puhuma. Mina koolitasin ja teised teamrrd semud surfasid Raekülas. Sain ka mõned triibud ja hypped koolituse käigus tehtud. Kolmapäeval kell 11.00 Pärnu muuli juures  surfamine. Esimest korda selles kohas koos tuulega. Koolitasin jälle ja vesistasin, kuidas teised hullasid. Ise sain ka jälllle mõned triibud. Väike söök linnas ja õhtul Raekülla surfama. Kvaliteetaeg iseendale, kuigi tuul enam niihea polnud. 1 tund endale ja enne vihma sain asjad kokku. Neljapäeval parim surf üle pikaaja. Raekülas puhus 7-8 m/s ja päike paistis. Huvitav kus surfarid on? Sõitsime Margusega kahekesi 1,5 tundi. Raeküla flatt ikka mega koht uute vigurite õppimiseks. Kahju, et haigus on minust võitu saanud ja tegeleb organismi nõrgestamisega. Muidu sain kehva vormiga väga huvitavad liigutused tehtud. Homme juba Pranglisse laagrisse!!!

Comments are closed.