Dominikaanidel, Cabaretel

Lõpuks saime endale koju neti ja nüüd saab rohkem ka interneeduses surfata. Jõudsime 24 oktoober kohale ja juba järgmisel päeval tegime esimese surfi. 6 päeva järjest puhus ja mis muud me ikka tegime, kui surfasime. Cabarete on vaieldamatult minu lemmik surfi destination sõna otses mõttes. Varustust hoiame dare2flz surfiklubis kitebeachil, mis on ka ühtlasi tööandja Kesale ja Kristile. Kohale jõudes tervitas meid Malle, kes siin juba 4 kuud pesitsenud. Kitebeach on meie põhiline surfirand, mis pole just kõige parem koht lohesurfiga alustamiseks, kuna läheb kiiresti sügavaks ja ujuma peab kohe hakkama.  Samas harjutada ja uusi trikke õppida on siin hea, kuna reef võtab suurema laine kinni ja lahes sees on kerge sillerdav vesi, kuid mitte flat. Mis on tõesti mõnus, et saad lainetes mürada ja siledamal pinnal muid vigureid teha. Lained on siin tõesti head, et kõrgus tavaliselt on 1-3 m. Samas on reef nii sügaval, et ennast ära lõhkuda on suhteliselt võimatu. Korra käisime Kesaga kahekesi kurikuulsas La Boca flatil sõitmas. Hetkel seal ruumi vähe, kuid peale tormi peaks ala suuremaks venima. Muidu elu siin Cabaretel on väga chill. Sellel kohal on tõesti surfihing sees ja olemine väga meeldiv. Õhtuti käivad Cabarete rannas peod, mis ei jäta külmaks ühtki turisti. Kodu leidsime ka endale väga ilusa ja jala randa minna umbes 5 min. Kitebeachile 15 min jala ja motikaga 5 min. Hinnad siin odavamad kui Eestis, kuid mitte nii head kui Aasias. Kesa ja Kristi juba tublisti koolitavad ja mina passin kaldal. Kaldal nillin sellepärast, et vigastasin mõned päevad tagasi oma paremt kätt motikaga sõites. Nüüd on seis selline, et pean mõneks ajaks surfist eemal olema. Loodan kiirele paranemisele ja peatselt vees olla. Ahjaaaa 3 esimese päeva surfi arengut võin võrrelda 2 aasta raske töö viljana. Täna olid kitebeachil nii suured lained, et Eestis pole selliseid veel kohanud. Homme lähme Encuentro randa lainelaua võistlust vaatama. Tuuled siin muidu väga ühtlsed ja tradewind puhub, mis tähendab, et hakkab puhuma lõunast ja laksab õhtuni välja.    Põhiline lohesuurus minul on 12 m2 obession pro ja vaiksema ilma puhul toimib 15 ruutu ja tormiga saab 9 sega hakkama. Üritame siin vaikselt sisse elada ja hispaania keelt õppida, kuna seda läheb siin tõesti vaja. Kohalikud surfässad on siin tase omaette. Kahekordseid hp-d visatakse nagu muuseas. Au on olnud treenida koos Alex Soto, Luis ja Posito´ga. Mis muud, kui surf up!

Kellel nüüd tõsine soov siia tulla ja omasilmga näha seda toredat kohta, siis lennake aga peale…………eeeehhheeeeeeeee

Ootame siis külalisi !  ristok@teamrrd.ee    Kohalik nr meil +18297091411. Minu skype  ristokkk

La Boca flatist mõned pildid, et minu arvuti andis otsad ja pildid kadusid samuti.

http://www.cabarete-dr.com/masters-surf-reunion-3.html

3 thoughts on “Dominikaanidel, Cabaretel