Puudris…

Kodus tagasi! Jaanuari lõpus tulime Kesaga tagasi Dominikaanidelt. 3 kuud möödus nagu lennates ja saabumise ajastus oli täpne. Krõbe pakane naelutas mind nädalaks koju :( Kütsin ahju ja võitlesin 30 kraadise külmaga…ehheee Nüüd ilmad palju mõnusamad ja harjunud juba selle Eesti ilmaga, et tuul võiks ka puhuma hakata.  Korduvalt juba kaemas käinud, aga pole õnnestunud kätt valgeks saada. Täna järjekordne üritus Kumna põllul. Kõik oli olemas, päike paistis, kraade parajalt, hea seltskond………aga tuult polnud jälle ;( Marttil tuli mõte, et tuuletu ilmaga võiks proovida ju auto järgi sõitmist. Juhuslikult oli tal autos poom koos pika nööriga ja juba ma olingi valmis sõitu alustama ;) Uskumatult head tingimused on praegu. Päris harjumatu oli lumelelauaga lumepeal sõita ;) Puudrit oli vääääga palju. Kõik said käe valgeks ja Lindal päris esmakorde kogemus auto järgi sõita. Bianca sai ka oma esimese triibu minu süles tehtud :)
Väga lahe päev ja päikeseloojangu sõidu tegime ka ära.
Tänud Marttile veelkord!
Kui viitsin, siis kriban ka Dominikaani reisist mingi päev…ehheeee

 

 

Comments are closed.