Lumehooaja jänesehaagid

Vahepeal kõõlutud Kurkses, Rummul, Kumnas ja Adras. Ronitud tammelatva (ekstreem) ning avastatud uusi sõidukohti. See ladvaasi juhtus nii, et suutsin üle kraavi hüpates lohe täpselt tammelatva paigutada, paar korda tarzani kombel latva ronida polnud probleem, lohe jäi terveks, jope ja püksid, notsomuch. Kuna latv kõigutas tuulest end päris hirmuäratavalt, siis kinnitasin end leashiga oksa külge ja nii ma siis neid liine seal lahti ühendasin, puhusin pärast suuga lohele õhku juurde ja sain tagasi sõita (olin kuskil karup….s) Täna sai Kloogarannas esimest korda vette, teadagi võtab lumelaud väga hea hoo üles ning teadagi, et religiooni luubi kiirus on kõike muud kui aeglane ning mulle need kiirused juba meeldivad.
Et wave, speed ja maratoni asjad mulle istuvad, mida ekstreemsemad olud, seda suuremad väljakutsed ning keerulisemad olukorrad, seda huvitavam endale. Et kui nägin nädalavahetusel, et sõideti 13-17m2 lohedega siis tegin kannapöörde ja läksin koju magama, ei viitsinud nendega jamada, ootasin esmaspäevast litrit… mille sain! Võhma on mul alati olnud ja kogu selle ujumisvärgiga on taas vana kurivaim välja tulnud. Kloogas sai siis üle jõe sõidetud, jõepeal, üle lume ning lõpuks vette välja, et kohati oli jää, kohati vesi, kohati jää ja vesi peal. Aga ega päris kuivalt ikka surfates ei pääse, teadagi. Ka alukate väel ümber auto joosta ja riideid vahetada oli meelikarastav (väljas +1 ja tuul kuni 15m/s) Vähemalt ei käi enam teksadega sõitmas, naised hakkasid muretsema, hankisin omale helkurtööpüksid!
Märtsis veel niipalju põnevat, et kaks koolitust on ees K38 surf rescue (JetSki) praktiline koolitus EJML-i poolt kes sebisid USA-st wave surfinguga tegelevad tüübid kohale, et osata tormilainetes abi pakkuda, surfareid tow-innida ja neid sealt üles korjata, võistlusi turvata ec. see kirss kuluks ära küll tordil ning peale seda tuleb Eestisse Fastnet 79 direktor Alan Green, kes siis annab koolituse “Avamere erireeglid, damage control, heavy weather ja self rescue” Loodetavasti saab huvitav olema, ootusärevus on suur. Kaua ei heieta, väljas on tuul ju ning homme on huvitavam. Head litrit!

Tänasest Kloogast mõned kaadrid ka, tänud Reele reportaazi eest, oskab ikka pilte hääsid teha küll!

Comments are closed.