Vääna 18 m2 Addiction

Kange soov oli ära testida uus 18 m2 addiction kite. Väidetavalt pidi see lohe toimima olematu tuulega. Eks näis ;)  Hmmm puhus 3-5 m/s silmajärgi, et jänest polnud näha ja oksad vaikselt liikusid. Lohe tõusis õhku väga vaevaliselt ja sellele järgnes lohisemine kandade peal 20 m. Mida kuradit……………….milline jõud? Wave lauaga seekord jälle, kuna viimati jäi race laua katsetus pooleli tuule puudumisel ;) See loom veab tõesti olematu tuulega, kuna power oli tõmmatud poole peale ;)  2 m/s on selle lohe miinimum usun/arvan. Huvitav omadus lohel on koguda kiirust ja jõudu tõusvas joones. Kui ikka minema hakkab, siis võib juhtuda, et pidama ei saa naljalt :) Tunnike kruisisime ja viimased triibud kuulusid Tarmole. Järgmine kord siis tõesti tahan uut lauda katsetada. Ja külm polnud täna ;)

Comments are closed.