Tallinna Meistrivõistlused 2012 & EMV

Nädalavahetusel toimusid Pirita rannas Tallinna Meistrivõistlused 2012 ja EMV viimane neljas etapp. Laupäeval sõite ei toimunud kuna ilm oli väga heitlik ja tuule suund otse maalt. Peale mitmeid üritusi otsustas peakohtunik turvalisuse kaalutlustel rajasõidud edasi lükata.

Pühapäeval puhus väga kõva tuul, kuni 35 knotsi ja turvalisuse kaalutlustel rajasõite ei toimunud.

Vastupidiselt rajasõitudele olid aga ideaalsed ilmastiku tingimused vabastiili võistluse jaoks. Võistlused peeti nii meeste kui naiste arvestuses. Naistest saavutas esikoha Kerli Otti, kes on nüüd selle aasta Eesti Meister, teise koha saavutas Kristiin Oja ja kolmanda koha Jane Aluve. Meeste arvestuses peale väga tihedat rebimist tuli esikohale Priidu Null, teise koha saavutas Läti võistleja Oskars Brivkalns ja kolmandaks tuli Martin Kuuspalu.

Tänud kõigile osalejatele, kohtunikele ning Pirita Surfiklubile.

Pilte veel lisaks :  http://picasaweb.google.com/katrin.merirand/TallinnaMVEMVFreestyle2012Pirital#

 

 

Comments are closed.