3 X Ristnas surfamas

See aasta esimest korda Ristnas LOKAHI võistlusel. Ilm oli mõnus,  tuul  algul 15 m/s ja üle. Laine oli enne võistlust suhteliselt väike ja sain enda salerosa lauaga straplessi kenasti sõita. Enne esimest heati vette minnes komistasin kohe esimese kivi otsa ja uim läinud alt :( Õnneks sain Meelise käest uue salerosa 5.11 laua koos aasadega. 1 ringis läksin kokku lätlasega ja võit tuli ära. 2 ring olin vastamisi Dzintars-ga ja napilt kaotus. Ei õnnestunud kätte saada just kõige paremaid laineid, kuigi manöövrid olid head. Dzintars muidugi vana laine äss leidis parema laine ja napilt sain lutti ;) Kuna oli single elimination, siis mäng kahjuks läbi. Ootused olid kõrged ja esimene wave võistlus minul :D Kindalsti oli parim võistlus sellel hooajal. Suur kummardus korraldajatele, et hästi tehtud ja võistlejaid oli 17 kokku. Sõitsin kuni pimedani ja laine kerkis aina kõrgemaks. Tuul tõusis ka 20-30 m/s. 6 m2 käis korralikult üle. Tänud Meelisele laua eest. Pärast Kalanas söömine ja afterparty pluss saun :D Super päev!

Paar nädalat tagasi käisime esmaspäeval Hanryga jälle Ristnas wavemas. Tuul jälle tugev ja suund lõuna side offshore. Sellise suunaga pole Ristnas varem olnud. Puhus jälle 20 m/s pluss. Laine väga ilus ja sile, kuna tuulesuund soosis seda. Huvitav oli vaadata, kui laine murduma hakkas, siis pritsis vette tahapoole. Esimest korda proovisin uut Chiatta 5.8 lauda ilma strapita. Laud väga elav ja kiire. Väga lihtaslt läheb käima ja manöövreid teravad. ME LIKE. Lained olid tõesti pikad ja eglasemad. 6 m2 käis jälle üle. Ilus ja tegus päev :D

Eile jälle Ristnas. Kaaslasteks lohe meestest Hans, Henry, Tom, Raivo, Rauntz. Tuul seekord natuke lahjem, kuid 6 m2 ikka töös. Laine natuke lahjem, kuid kõrgemad poisid ikka kerkisid 2 m pluss. Korra sain lohe ka vette ja pidin kaldale ronima. Seekord oli minu laual 2 uime, et manöövrid natukene rahulikumad, kuna pidamine polnud nii hea ;) Sõitsin jälle ribadeks ja Ristna muutub aina kodusemaks. Tunne on hetkel selline, et esimesel võimalusel lähen uuesti, kuna tahan veel ja veel…. Kolm Ristnas käiguga sõidutunde 10. Loodan väga, et see sügis saab veel Väänas ja Ristnas korra wave sõita

Comments are closed.