Vääna veelkord

Väga ei uskunud tänast prognoosi, kuid hommikul juba oksad liikusid. Tarmo helistas ja teatas, et puhub 10 m/s ringis. Märg kalipso autosse ja teele. Läksin jälle Vääna algusesse. Besti Tarmo oli mõned minutid enne mind jõudnud. 9 ruutu tundus toimivat, kuigi merele vaadates oli näha, et tuleb kõva sahmakas vihma kaela. Hmmm nii oligi, et peale 10 min sõitu saime kõva rahe kaela. Nii tugevalt sadas, et peksis valusalt vastu nägu :) Sadu jäi järgi ja tuul kukkus nulli. Istusime tarmoga kümme minutit kaldal ja oodatud tuul tagasi. Laine oli täna ilusam ja kõrgem. Sain ühe korraliku laine kätte ja järgnevaks sõitsin lohe tyhjaks ja kite kukkus vette ja tegi ringi peale. C lohe on viie liiniline ja korras üritus. Ujusin kalda poole ja enne kallast sain adrused liinid kokku keritud ja otsisin lauda. Tuul oli tõusnud, et Tarmo soovitas mul väiksema lohe võtta. 6 m2 täis ja uuesti merele. Priidu jõudis ka randa potikutega. Väiksema lohe jaoks oli natuke vähe tuult, kuid sain tunnikese sõidetud. Kokku siis 2 tundi puhast sõitu. Kaks korda nägin suurt vikerkaart. Ilus pühapäev ja tundub,  see hooaeg  enam Eestis vette ei roni. Teisipäeval lendame Sardiiniasse Marguse perele külla ja trenni tegema. MM lõppes just Sardiinias Cagliaris, kus Margus ka osales.

Väike ülevaade võistlusest

Comments are closed.