Kirde tuul ainult puhub ;)

Täiesti uskumatu lugu, aga 2 nädalat järjest puhub ainult kirdest ja idast. On see hea või halb? Hea seegi, et puhub, kuid pigem soovin ja tahan juba lääne tuuli ;) Kakumäe Surfikooli saime püsti, et vaja veel kõpitseda ja järgmine nädal juba avame.

Vahepeal olen saanud palju, palju sõita. Race olen harjutanud, twintip lauaga olen käinud lausa 3 korda sõitmas. Lisaks veel wave lauaga flatil trikke ja muud seesugust õppinud. Saaremaal käisime, kus puhus samuti väga hästi 3 päeva järjest. Katariina kail sõitmas käinud, kus muidugi haiseb roppu moodi rõvedalt :( Esimesed koolitused juba vees tehtud, et töö käib kenasti. Eile külastasin Salmistu randa see aasta esimest korda ja ainult kiidusõnad. Jällegi hullasin wave lauaga. Rauntzil ja Hansul olid ka lainelauad kaasas. Päris põnev ettevõtmine, et lõpp läks päris freestyleks ;) Tuul muidugi super hea. Alguses 12 m2 uus Vision  ja hiljem 8 m2 Religion. Toimetame siis edasi :D Olge ikka mõnusad ja surfake niiiiiiipalju kui jaksate ;) See on mönus

Comments are closed.