Ära seda kodus järgi proovi

Tegime Raavoga väksed triibud Lohusalus. Teel sinna oli päris korralik lumetorm ning auto temomeeter näitas -7,5, ühesõnaga paljulubav :) Kalipso panime juba kodus selga kuna kohapeal oleks kringliks külmunud. Liiv oli kivikõva ja vesi mis liivale uhus, sinna jäigi, jääna. Niikaua kuni vee peal sõitsime, pold hullu midagi, aga kaotasin korra laua. 9m2 jaoks oli kohati palju, ei saanud rinnuni vees lauale vastu minna. Ootasin umbes minuti kuni sain laua kätte. Ühesõnaga sain märjaks. Sõitsin veel veidi aga kõik mis vee all ära käis jäätus ära, siis oligi aeg maha tulla. Sain teada, et täiesti mõttetu sellise ilmaga peale minna. Midagi uut ei õpi ja isegi backi ei hakanud tegema… Viimane sõit oli mul Norras lumel. Imelik oligi just see, et peab pidevalt jälgima laineid jne… lumel oli ikka mõnus flat ja soe :) .

Miinus 7,5Raavo Lohusalu 2Raavo Lohusalu

3 thoughts on “Ära seda kodus järgi proovi