Esimest korda Pirital

Täna oli päikseline ja soe ilm (+3 kraadi). Tuul oli loodest 7-8ms. Rannas oli meetri kõrgune lume-jää vall, kuid vesi ja õhk olid võrreldes üleeilse Lohusaluga nagu suvel. Sain esimesena sõitma. Pärast mind saabus veel umbes 8 lohetajat. Proovisin esimest korda veepeal unhooked hüppeid. Lendasin 10m allatuult, maandusin ja kohe uuesti lendu ning taas 10m allatuult, ning siis lasin poomi lahti, sest hp leash jäi chicken-loopile tagasi hookides ette. Peale igat unhooked hüpet sain veidi vees sulistada :) Kord läks ujudes isegi pea 10 min, sest laud jäi 15m ülestuult ja oli vaja kätte saada. Vesi oli üle pea ja tundus võimatu lauda kätte saada, sest samal ajal tiris lohe mind muudkui allatuult. Peale seda pikka suplust läks soojustasakaal balansist välja ja pidin peagi välja tulema. Meie tiimist sõitis ainsana veel Kesa. Kesa proovis surfilauaga sõita rannavalli lumel nagu lumelauaga ja see tuli tal ka päris hästi välja :D RistoK toetas tiimi sel korral rannal ergutades ja talvist päikest nautides.
Õhtupoole harjutasime Üllari ja Heinry-ga Laulasmaal poomitrikke. Heinry pole kunagi lohega sõitnud, kuid hp tuli viie minutiga!!

9 thoughts on “Esimest korda Pirital