Pirita kaunis kevadilm

Pühapäevaks näitas windguru head sõiduilma ja hommikul tel sisselülitades tulid teated postkasti. Besti Martti oli varakult juba valmis sõitma minema. Stroomis ja Kakumäel vetteminek raskendatud, kuna jääd on palju. KUna tervis on tarvilik vara ja hommikul oli kurk kähe ja nina tilkus, siis tegin otsuse mitte vette ronida. Käisin laup õhtul pirita teel jooksmas õhtul ja tagasi tulles oli tuul vastu.Kaldun arvama, et tuulepoiss mulle karuteene tegi:( Ühesõnaga läksime Kesaga Piritale, ilm oli super ilus, tuul puhus. Kohapeal olles tuli hirrrrrrmus tahtmine sõitma minna, aga õnneks jätsin asjad koju. Muidu oleksin kindlasti vette roninud. Besti tiim oli täies ulatuses esindatud, sõiteti 9-12 m2 lohedega. Mõned pildid kenast surfipäevast:) Kevad on südames

grgybp47b879d80b6c8.jpg dodpge47b879d7e89d8.jpg grgybp47b879d81724a.jpg

Comments are closed.