Pärnu, lohelumelaud

Lampi sadas ööga korralik lumevaip maha ja kuna puhus normaalset läänekat 12 ruuduse Type 9 jaoks, siis pühapäeva hommikul väga pikalt ei mõelnud. Asjad autosse ja randa. Kohale tulid ka Royali tiimisõitja Raimo ja kaitseväes leiba teeniv Reiko, kes mõlemad esimest korda elus lumelaua lohetasid. Raimo sai mõne triibuga ülesajamise käppa ja Reiko 1/2 tunniga õppis põhimõtteliselt nullist sõitma. Raimo kiitis type üheksat nii mis jube, parim lohe üldse, ehhehe:D Oll jalutas samuti mööda.

Miski aeg Pärnu surfiäss Säga helistas, tuli randa tsekkama, kuid otsustas Kullipesa kanti lumele sõitma minna. Käisime vaatamas ja seal olid tõesti paremad tingimused- maastik kõvasti huvitavam ja tuul tugevam. Tüüp viskas 180 hüppeid kõrkjatuti pealt ja lasi mõnusat spiidi. Pärnus oli pigem puhangust puhangusse sõitmine. Esimest korda proovisin manöövrit frontroll kiteloopiga. Tuli egalaga (esimese korraga) välja, kuid liinidele tulevad topelt vindid sisse. Vintide välja keeramisega sattus poom tagurpidi kätte, tekkis paanika ja lohe pani täie pauguga vastu ranna promenaadi jäädes liinidega prügikasti taha kinni. Õnneks jäi kõik terveks. Hiljem proovis Ranto niisama lennutada ja tegi mega power kaheksaid, et kahekesi pidi tal trapetsis kinni hoidma:)

Natukene kahju, et talv nõnda kehvake meil oli… aga pohlad sellega, kevad on teemas!

fotod-0149.jpgfotod-0151.jpgfotod-0147.jpgfotod-0153.jpgfotod-0145.jpgfotod-0157.jpg

6 thoughts on “Pärnu, lohelumelaud