Yllari ja Ennuga Audi A8 taga lumelaua sõit

Peale tööd käisin Jüri põllul kaemas, et äkki saab lohet+lumelauda proovida:) Lund oli kõvasti, aga tuult ei midagi. Vaevu puhus 2-4 m/s ja kõva lumesadu. Üllar helistas ja pakkus variandi minna lumelaudadega auto taga sõitma.  Pool 7 oligi auto ukse ees ja suundusime Kadriorgu. Algul sõitsime suuremat ringi, kuid see ei tundunud mõnus, kuna liiklus häiris ja rada oli pask. Sõitsime 200 m lõiku, kus ühelpool teed oli kraav ja teiselpool hanged. Auto taga olime 2 kesi. Algul Ennu ja mina, pärast koos Ylluga.Köis oli läbi aasa mis liikus ja tekitas hea vedru efekti, et käsi ei tapaks. Algul harjutasin pöörded mõlemale poole ja kaifisin kraavi perve, kus kohati ulatus lumi hargivaheni:D Harjutasin slideHP mõlemale poole, mis tundub ikka eriti lihtne lumelauaga. Kuna slideHP tuli nii kergelt, siis üritasin HP 313. Algul tuli 270 kraadi, kuid lõpus kobistasin 3×2 korda kraavist välja hüpates ära hp313. Nüüd vaja veepeal sama teha:D Sõitu tuli oma 2 tundi, kõigil happy face ees ja adrenaliin laes. Homme üritame põllule minna, kui ei õnnestu, siis õhtul jälle Kadrioru ralli:) Lumi on ikka üle prahi——PÄRISELT

4 thoughts on “Yllari ja Ennuga Audi A8 taga lumelaua sõit