Katariina flätt

Eelmine päev oli Jutal sünna ja team ilusti koos. Asko võttis projektori kaasa sünnale.Kuna talve jooksul tiimi liikmed palju  reisimas käinud, siis oli väga cool pildi ja videomaterjali vaadata. Käisime enne sõitu Soku pubis kehakinnitamas ja seejärel juba Katariina poole teele. Eemal kai juures oli üksjagu sõitjaid, meie sinna ei roni enam. Kohal siis: Juta, Kesa, Vilz ja mina. Ma muidugi jätsin 7 m2 maha ja 10,5 m2 oli ainult kaasas. Tuult aga julgelt 10 m/s ja puhanguti 15 m/s. Teised kimasid 9 ruudustega, Vilzil ka 10 lohe. Ilm oli muidugi super, päike paistis, tuul puhus ja sõidukoht mega hea. Testisin algul  Kesa venna valmistatud lauda. Laud välimuselt hea, kaalult kerge, aga minu hüpetele ta kahjuks vastu ei pidanud:( Sain teha 3-4 hüpet ja pooleks ta oligi. Loodan väga, et järgmine laud on juba teisest puust ja kannataks hüppamist:) Proovisin siis ülepurjestusega unhookis hüpata ja kohe kosmosesse minek. 2 korda hp, millest esimese suutisn isegi ära vahetada. Kuna power lohel igatepidi nii maha tõmmatud, siis olid juhtliinid pikad ja lohe aeglane. Kuna vedu oli hea, siis harjutasin blind-is sõitu. Tuleb kenasti juba. Paremal halsil proovisin swits-ist-blind hüpata ja väänasin jala põlvest ära, valutab kurivaim siiani:( Kokku tuli 2,5 tundi sõitu. Vilz tegi täna parimad sõidud, respect mees. Kesa õhulennud lähevad aina kõrgemaks ja maandub ka kenasti. Juta harjutas hp ja nibin nabin tuli juba ära:)

Comments are closed.