Neljapäevane MTB, 40km

Võtsime Heinryga taas maastikurattad välja ja tegime päris korraliku tripi, kokku tuli 40km. Alguses läksime kohe Harku metsa mägedesse, kuna hakkas pimedaks minema, tegime 12km ringi. Edasi Nõmme uuel terviserajal Rahumäeni, sealt alla TTÜ juurde, siis Rocca Al Maresse vabaõhumuuseumi suurele ringile. Tagasi Harku järve äärest ja Nõmme mäest üles, kus jalad olid ikka juba täitsa kabjad, kuna andsime ikka minna kogu aja. Heinryl siin ostetud terve Elioni sarja pilet ja eesmärk olemas, stardipositsiooni parandada. Mul eesmärk võtta osa Golfitriatrolinst ja see aasta ka finishini jõuda. 2007 läks ju just enne starti kumm (positsioon enne rattasõitu 3), no shaisse. Heinryl õnnestus aga 2007 võistlus väga hästi, 5 koht (positsioon enne rattasõitu 8 ) :) X Niitvälja Golfitriatloni Tulemused – 2007. See aasta pidi triatlon toimuma Otepää golfikeskuses.

5 thoughts on “Neljapäevane MTB, 40km