Talma vol.2.

Käisime märtsi kuus teist kordagi Talmal. Seekord olime kolmekesi: Martti, Sander ja mina. Esimene päev toimus mäel Burtoni AM võistlus ja hüpete osa oli lindiga piiratud. Ilm oli muidugi super, päike lajatas otse lagipähe ja higilukud võis jopel ning pükstel pärani lahti tõmmata, kuid ikkagi oli palav:) Libistasime siis niisama bokse ja päeva lõpus sai mõned hüpped ka tehtud.

Teisel päeval oli ka miskid meeskonna võistlused, kuid hüpped jääti kõigile avatuks. Martti hakkas frontflippi hüppamise mõtet suruma, kuna lumi oli suurest sulast mega pehme. Ma maandusin kõik katsed kuidagi pea või turja peale, aga Martti ja Sander mõlemad viskasid front’i jalgadele. Põhi point ikka- mida rohkem hoogu seda kergemini tuleb! Igatahes, saab aru, miks Soomest nõnda palju häid sõitjaid välja kasvab. Tüüpidel võimalus teha päevas mitu sada laskumist ja ime siis poleks, kui tali-olümpial medaleid ei korjata.

Pisike video meenutus:

4 thoughts on “Talma vol.2.