Valkla IKO koolitus

Peale 5 päevast klassiruumis istumist ja täiega tuupimist saabus lõpuks ka praktiline osa koos kaua oodatud tuulega. Eile käisime Lohuisalus paadiga lohesurfari päästmist harjutamas. Täna siis Valkla puhkekeskuse rannas teoreetiline osa raanas, mis puudutas hädas oleva surfari ise enda päästmise õppimine. Seejärel tegi igaüks praktilise osa koolitusprogrammist selgitades ühele õpilasele killukese sellest osast. Kõik 8 tulevast IKO instruktorit said kenasti hakkama. Peale seda pidime Jodokile(examinatorile) näitama oma sõiduoskuseid. Kuna nädal aega pole veel saanud, siis oli ikka eriti mõnus täna kaifida. 9 m2 läks üles, tuult oli 7-9 m/s. Harjutasin HP ja sain Marguse juhendamisel teada, mis ma valesti teen. Tuleb välja, et minu liigutus kuni käe vahetamiseni toimub kenasti, kuid siis jääb rotatsioon seisma ja maandun selg või külgees vette. Tunnikese saime sõita ja siis tagasi teooria juurde. Õhtuks nägu punane,kuna päike küttis mõnuga

Comments are closed.